Keittiö Turku – laaja valikoima & osaava palvelu. Uusi keittiö Turun seudulta löytyy Silkkitimpureilta. Keittiön toiminnallisuuteen vaikuttavat suuresti myös kodinkoneet. Siksi olemmekin koonneet keittiömyymäläämme Turkuun, mahdollisimman laajan näyttelyn tehtaamme kautta saatavana olevista kodinkoneista.

 

Hanki laadukkaat kodinkoneet keittiöösi

Noblessa keittiön mukana toimitetaankin lähes poikkeuksetta tuttujen valmistajien, B/S/H:n tai Electroluxin, kodinkoneet. B/S/H valmistaa Noblessa keittiöille kodinkoneita Junker sekä Junker+ tuotemerkeillä ja Electrolux Leonard, Progress sekä DesignLine tuotemerkeillä. Kodinkoneemme on valmistettu 100% yhteensopiviksi keittiökalusteisiimme ja mikä parasta, ne toimitetaan Turussa sijaitsevalle varastolle suoraan tehtaaltamme ja jaetaan sieltä asiakkaalle, samalla kuljetuksella keittiökalusteiden kanssa. Näin toimimalla säästämme sekä aikaa että vaivaa, joka mahdollistaa sen, että voimme tarjota sinulle keittiön kodinkoneineen edulliseen pakettihintaan. Keittiöpakettiin kuuluvien kodinkonemerkkien lisäksi kauttamme on saatavissa edellä mainittujen valmistajien koneita myös Siemens ja AEG tuotemerkeillä.

 

Keittiö Turku ja kodinkoneiden huolto & varaosat

Kaikkien Noblessa keittiöiden kautta saatavana olevien kodinkoneiden huolto ja varaosamyynti toimii, niin Turussa, kuin muualla Suomessa B/S/H:n ja Electroluxin valtuuttamissa huoltoliikkeissä. Koneiden ominaisuuksiin ja toimintoihin voit tutustua lataamalla suomenkieliset käyttöohjeet alla olevien linkkien kautta:
Electrolux käyttöohjeet (Leonard, Progress, DesingLine, AEG)
BSH käyttöohjeet (Junker, Junker+, Siemens)

Keittiöpakettimme kodinkoneet ovat tyylikkäät ja aina kalusteisiin integroidut. Näin keittiön ovilinjat ja ulkonäkö säilyvät yhtenäisenä. Tämä on erittäin tärkeää, varsinkin silloin kun keittiö aukeaa muihin oleskelutiloihin. Integroidut kodinkoneet mahdollistavat puhdaslinjaisen, vetimettömän ja eleettömän skandinaavisen keittiön toteuttamisen, mutta antavat viimeistellyn ilmeen myös klassisemmalle keittiölle.

Jos kuitenkin haluat säilyttää omat kodinkoneesi, tai haluat yhdistää keittiöösi muut kuin Noblessa keittiöiden kautta saatavissa olevat kodinkoneet, on tämä täysin mahdollista. Keittiöpaketin tuotemerkkien lisäksi Noblessa keittiöihin voidaankin yhdistää kaikki markkinoilla olevat kodinkoneet. Ilmoittamalla kodinkoneen tyypin, tehtaamme valmistaa rungon, jossa kodinkoneellesi on varattu juuri oikean kokoinen aukko ja jossa kyseisen laitteen vaatima ilmakierto on huomioitu. Näin säästät työtä asennusvaiheessa, eivätkä täytelevyt ole koskaan väärän kokoisia tai käsin työmaalla sahattuja.

 

Keittiö Turku – poikkea myymäläämme

Myymälässämme Turun Länsikeskuksessa pääset tutustumaan ja vertailemaan kodinkoneita niiden oikeissa ympäristöissä, integroituina Noblessa keittiökokonaisuuksiin. Tällä hetkellä keittiönäyttelystämme löytyy 8 keittiökokonaisuutta ja lähes 40 kodinkonetta.

Varaa aika maksuttomaan suunnitteluun tai poikkea myymälässämme. Kerromme sinulle mielellämme lisää kodinkonevalikoimastamme!

Keittiö Turku – Uusi keittiö ja kodinkoneet helposti Silkkitimpureilta. Ota yhteyttä ja tule käymään liikkeessämme.