Yksilölliset keittiöremontit Turussa
Keittiöremontti vaatii yleensä yksilöllisen suunnittelun, jotta saamme luotua yhdessä tilaanne ja tarpeisiinne sopivan ratkaisun. Erityisesti turkulaisissa linjasaneerauskohteissa on haasteita, joihin olemme kehittäneet toimivia ratkaisuja!

Monesti keittiöremonttia miettivä suunnittelee ajoittavansa keittiön uusinnan putkiremontin yhteyteen. Turkulaisissa linjasaneerauskohteissa on kuitenkin monesti osoittautunut, ettei asukas pääse toteuttamaan omaa suunnitelmaansa ja keittiöremonttiaan haluamanaan aikana remontin yhteydessä. Urakoitsijat eivät halua päästää kohteisiin muita kuin omat miehensä, jolloin yksilöllisten keittiöremonttien tekeminen vaikeutuu merkittävästi. Uuden keittiön tekemistä on myös jouduttu siirtämään niin, että asennus on ajoitettu tapahtuvaksi vasta linjasaneerauksen luovutuksen jälkeen.

 

Keittiöremontti Turku – hyödynnä kattava valikoimamme

Noblessa keittiömallistomme on suunniteltu eurooppalaiseen tapaan siirrettäväksi, sillä monissa Euroopan maissa keittiökaapistot muuttavat asukkaiden mukana. Keittiömme valmistetaan Pohjois-Saksassa Nobilian tehtailla, jossa ollaankin panostettu tuotekehityksessä juuri siirrettävyyden helppouteen ja tuotteiden kestävyyteen. Tämän ansiosta me täällä Turussa voimme toteuttaa keittiökaapiston remontin etukäteen niin, että tuleva putkiremontti onnistuu ilman suurempia ongelmia. Keittiön remontoinnilla etukäteen varmistetaan, että toiminnallisuus, tyyli ja materiaalit ovat toiveidenne mukaiset. Saksassa valmistetut Noblessa keittiömme antavat parhaan vastineen rahoille, jotka keittiöönne sijoitatte.

 

Mitä putkiremontin onnistuminen keittiöltä oikeastaan vaatii?

Putkiremonttia toteutettaessa tulee allaskaappi ja siitä seuraavat kaapistot kohti viemärilinjaa olla helposti irrotettavia, niin ettei niihin synny vaurioita irrotettaessa. Kaikki kaapistomme on varustettu neljällä säädettävällä jalalla, jolloin yksittäisenkin kaapin siirtäminen on helppoa. Keittiöissämme on lisäksi kaikki taustalevyt kaksipuolisesti pinnoitettua hdf-levyä (ei kovalevyä), jolloin tausta on jäykkä ja molemmin puolin kosteussuojattu. Taustalevyt on kiinnitetty ruuvaamalla, jolloin kaapin ristimitat säilyvät siirtämisistä huolimatta. Normaalissa hakasella kiinnitetyssä taustalevyssä on siirron yhteydessä tapahtunut taustan irtoamista. Lisäksi alakaappeihimme on tehty 35 mm tila taustan ja seinän väliin, jolloin vesiputket saadaan vietyä seinällä piilossa ilman, että kaapistojen sisäpuolella olisi siivousta haittaavia putkistoja. Myöskään remonttia tehdessä ei tarvitse kaappien taustoja rikkoa. Toimitamme kalusteidemme mukana allaskaappiin erillisen alumiinista valmistetun kosteussuojan. Suoja mahdollistaa viemäri ja vesijohtoläpivientien tiivistämisen uusimpien vesieristysmääräysten mukaiseksi. Putkiremonttia tehtäessä tämä suojalevy on helppo irrottaa keittiön allaskaapista. Kun uudet putkistot on asennettu, asennetaan tämä levy takaisin tai tarvittaessa voidaan uusia läpivientien niin vaatiessa. Tämän jälkeen keittiön kaapistot ovat uuden veroisia aivan kuten uuden keittiöremontin jäljiltä.

 

Keittiöremontti Turku – nykyaikaiset ratkaisut

Mikäli linjasaneerauksen yhteydessä uusitaan myös sähköjä sekä ilmastointia, on Noblessa keittiöissä huomioitu tämäkin. Myymämme keittiön yläkaapit ripustetaan erillisen yläkiskon varaan. Yläkaapiston asentaminen aloitetaan teräksisen seinäkiskon kiinnittämisellä. Tämän kiskon varaan nostetaan yläkaapit roikkumaan. Kaapistojen sisäpuolella on suojien alla helat, joilla kaapistot asennetaan suoraan ja kiristetään paikalleen. Linjasaneerauksessa lisättävät sähköt on helppo lisätä pintatyönä kaapiston ja seinän väliin sillä kisko mahdollistaa johtojen vetämisen piilossa ilman, että kaapistoja tarvitsee rikkoa. Yläkaapistoistamme on helppo ottaa remontin aikana vaikka yksi kaappi välistä pois. Avataan vain kaapiston sisällä olevat lukitukset ja tämän jälkeen kaappi voidaan nostaa pois. Sähköjen lisäysten jälkeen kaapistomme nostetaan takaisin kiskolle, säädetään paikalleen ja lukitaan. Mitään uusia kiinnitysreikiä tai koloja ei kaapistoon tarvita.

Myös ilmastointiputkien vaihtaminen kaapistoihimme on helppoa, sillä tähänkin saksalaisella insinööritaidolla on ratkaisunsa. Kun putkiremontin yhteydessä vaihdetaan ilmastointikanavat, mahdollistaa kaapistojemme rakenne helpon asennuksen tähänkin. Liesituuletinkaappiamme ei tarvitse irrottaa välttämättä kanavan vaihdon yhteydessä. Tuuletinkaapistoissamme hyllyt ja taustalevy asennetaan sisältäpäin irrotettavaksi. Tämän ansiosta tuuletin ja kaapin runko voivat olla paikallaan ja uusi kanava voidaan asentaa helposti. Asennuksen jälkeen keittiönne on jälleen kuin juuri uusittu.

Myös keittiön välitilat voidaan toteuttaa helpoilla ja tyylikkäillä ratkaisuilla, jotka edesauttavat putkiremontin tekemistä, kun sen aika koittaa.

Toimitamme Noblessa keittiöiden mukana välitiloihin karkaistua lasia, erilaisia laminaatteja sekä tyylikkäitä kuvalla varustettuja välitilalevyjä. Näiden etuina keittiötä remontoidessa on vähäinen saumojen määrä. Tämä helpottaa keittiön siivousta ja huoltoa. Laatoitetuissa välitiloissa saumat ovat aina hankalia puhtaanapidon kannalta. Keittiön vaihdon yhteydessä asennamme usein välitilalevyn tyylikkään alumiinisen kiinnitysjärjestelmän avulla. Varsinkin, jos asunnossanne on tulossa muutaman vuoden sisällä putkiremontti, kannattaa alumiinilistaa käyttää. Listan avulla välitilamateriaali voidaan nostaa pois remontin tieltä ja asentaa siististi takaisin kun keittiön remontointi on valmis. Tason sauman kosteuseristys silikonimassalla voidaan haluttaessa tehdä piiloon kiinnitysjärjestelmämme taakse, jolloin näkyviä kellastuvia saumauksia ei synny. Keittiöremontin lopputulos saadaan näin viimeistellyksi.

 

Keittiöremontti Turku – hyödynnä osaamisemme

Keittiön remontoinnin aloittaminen tapahtuu helpoimmin joko Turun myymälässämme tai asiakkaan kotona. Teemme kotikäyntejä veloituksetta Turun talousalueella. Näyttelyssämme on esillä kaikki yksityiskohdat jotka helpottavat joko remontin yhteydessä tai jälkeenpäin tapahtuvaa linjasaneerausta.

Keittiömyymälämme sijaitsee Turussa, osoitteessa Viilarinkatu 12 20320 Turku.

Keittiöremontti Turku – Silkkitimpurit, Ota yhteyttä tai tule käymään myymälässämme.