Liukuovet Turku – Tutustu Elfan laadukkaaseen valikoimaan
Liukuovet Turku – Elfa on tunnettu erityisesti koreistaan ja riippukiskoistaan, mutta me Silkkitimpureilla haluamme näyttää sinulle, että se on paljon muutakin. Turun näyttelystämme saat hankittua Elfa liukuovien lisäksi kaikki merkittävimmät Elfan säilyttämisen järjestelmät. Tuotetta on pidetty yleisesti rautakauppa tuotteena – tämän ajattelun me haluamme muuttaa.

Elfan tuotevalikoimaan kuuluu lähes kaikkea, jota säilytykseen tarvitset. Haastavinta onkin löytää sekä tarpeesi että tilasi vaatimat osat ja elementit. Tässä haluamme sinua auttaa! Koska hankimme Elfa-tuotteet suoraan tehtaalta ilman välikäsiä, saamme kilpailtua rautakauppojen itsepalveluhinnoille, pystyen kuitenkin palvelemaan asiakkaitamme myös suunnittelussa. Olemme panostaneet tuotteiden lisäksi myös myyjiemme ammattitaitoon, meiltä saat rahoillesi eniten vastinetta.

 

Liukuovet Turku – Hyödynnä Elfan suunnitteluohjelma

Uusimmalla Elfan suunnitteluohjelmalla, pystymme tekemään asiakkaalle 3d –suunnitelmat niin liukuovien kuin mekanismien ja hyllystöjen osalta. Kun teet kaupan kanssamme saat käyttöösi suunnitelman, jossa kaikille osille on tarkka sijaintinsa.

Elfa tuotteet ovat yksinkertaisia asentaa, käsittipä ostoksesi koreja, hyllystöjä tai liukuovia.
Meiltä saat myös hankittua tarvittaessa mittauksen ja asennuksen, mikäli kohteesi sijaitsee Turun alueella.
Tiesithän että Elfa liukuoven maksimi korkeus on jopa 3300 mm!

 

Liukuovet Turku – nopeat ja varmat toimitukset

Yleisin toimitustapa liukuoville ja muille Elfa tuotteille on toimitus suoraan kotiovellesi.

Liukuovet Turku – Decor mallisto on Elfan lippulaivatuote. Tästä tuotteesta voimme rakentaa käyttöösi elämän luksusta. Decor koostuu massiivikoivusta valmistetuista korinkehyksistä, hyllyistä ja korulippaista. Näitä voit täydentää niin erilaisilla koreilla, solmiotelineillä, kenkähyllyköillä kuin vyötelineilläkin. Puuosat saat joko luonnonväriseksi lakattuna koivuna, pähkinäpetsattuina tai valkoiseksi maalattuina. Metalliosat voit valita joko tyylikkään hopeisina tai valkoisina. Näillä tuotteilla pukeutumistilastasi tulee niin tyylikäs, että suosittelemme niiden eteen kirkkaasta tai etsatusta lasista valmistettuja liukuovia. Decor tuoteperheestä voit rakentaa myös tyylikkään työpisteen joko kotiin tai työpaikalle.

Freestanding tuoteperheellä saat tehtyä täysin vapaasti sijoitettavan järjestelmän, jota ei tarvitse kiinnittää seinään. Decor tuotteilla voit tästäkin tehdä tyylikkään, esimerkiksi pähkinän sävyisin puuosin saat tehtyä upean naulakon eteiseen tai työpaikkasi vastaanottotilaan.

Liukuovet Turku – Tervetuloa tutustumaan myymäläämme Turkuun.