Liukuovikaapistot Turussa mittatilauksesta
Palvelemme myös liukuoviasioissa. Myymälässämme on esillä Stirpen liukuovimallistot upeina kokonaisuuksina. Näyttelyssämme on esillä liukuovia, kaapistoja sekä kaapistojen varusteita. Näyttelystämme on helppo valita tarpeisiinne sopiva kokonaisuus. Tarvitsetpa vain liukuovia tai täydellistä säilytystilaa, autamme suunnittelussa.

 

Liukuovikaapistot Turku – Tutustu kattaviin mallistoihimme

Olemme keskittyneet Stirpen kaapistoissa ainoastaan PREMIUM tuotteisiin. Kaapistojen mitoitus on vapaata ja vain mielikuvitus rajoittaa suunnittelua. Ovimalleja on kymmenittäin, kuten myös käyttökohteita. Myymälässämme on esillä malliston materiaalivaihtoehdot joista ammattitaitoiset myyjämme auttavat valitsemaan sopivimmat. Ammattitaitoisesti suunniteltu ja valmistettu, täysin tarpeisiinne räätälöity kokonaisuus pystytään valmistamaan kohtuullisin kustannuksin. Uusinta tekniikkaa kaapistoissa edustaa valaistusjärjestelmät joissa valaisimet on integroitu suoraan runkoihin.

Stirpen malliston alumiinikehyksiset ovet on suunniteltu vaativan asiakkaan makuun, kuitenkin niin ettei hinta ole merkittävästi kalliimpi kuin perusovissa. Laajan malliston ovivaihtoehdot on myymälässämme hyvin esillä. Stirpeltä saat kalusterunkoja myös 28 mm  paksuina. Saatavissa on myös taiteoviratkaisut.

 

Liukuovikaapistot Turku – kaapistot myös mittatilaustyönä

Premium liukuovikaapiston suunnittelu tapahtuu aina yksilöllisesti myymälässämme. Suosittelemme ajan varausta myyjiltämme etukäteen. Turun alueella suoritamme liukuovikaapistoille myös tarkistusmittauksia sekä asennuksia sopimuksen mukaan.

Stirpen liukuovista voidaan toteuttaa myös tilanjakoratkaisu. Tailanjako-ovia on saatavissa myös erikoismitoin valmistettuna. Lasiovet ovat saadaan myös karkaistuna. Kehykset ovat aina alumiinia. Myymälässämme on nähtävinä värimallit ovivaihtoehdoista. Mallistostamme löytyy myös periteiseen tyyliin valmistetut yläkantoiset tilanjako-ovet.

Liukuovikaapistot Turku – Silkkitimpurit