SILKKITIMPUREIDEN FACEBOOK JA INSTAGRAM -KILPAILUJEN SEKÄ ARVONTOJEN SÄÄNNÖT

Tästä löydät Silkkitimpureiden ajankohtaisimmat arvonnan/kilpailun viralliset säännöt.

 

  1. Järjestäjä

Silkkitimpurit Oy Viilarinkatu 12 20320 Turku

 

  1. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan/kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Arvontaan/kilpailuun eivät saa osallistua suunnitteluun ja järjestämiseen osallistuneiden yritysten henkilökunta tai heidän perheenjäsenet.

 

  1. Kuinka osallistua

Arvontaan/kilpailuun osallistutaan esimerkiksi kommentoimalla yhteydessä olevaan Facebook- tai Instagram-päivitykseen ohjeistuksen mukaisesti. Arvonnassa/kilpailussa annetaan ohjeet, miten osallistua. Osallistuja hyväksyy nämä säännöt.

 

  1. Kampanjan aika

Kampanja-aika ilmoitetaan arvontapäivityksessä.

 

  1. Palkinto ja sen arvonta

Silkkitimpurit ilmoittavat kunkin arvonnan/kilpailun yhteydessä palkinnon. Palkintoa ei voi vaihtaa. Voittaja noutaa palkinnon Silkkitimpureiden myymälästä, ellei toisin sovita.

Voittaja saa päivityksessä ilmoitetun palkinnon, jonka arvo ilmenee kilpailupäivityksessä. Silkkitimpurit suorittavat arvonnan ilmoittamanaan ajankohtaja. Kilpailussa Silkkitimpurit päättää mielestään kilpailun parhaan kommentin eli voittajan. Vaihtoehtoisesti Silkkitimpurit valitsee voittajan tykkääjistä, mikäli arvonnassa on näin ilmoitettu. Voittajan julkaisemaan kommenttiin ilmoitetaan voitosta. Julkaisussa erikseen ilmoitetaan vielä lisäksi voittajan nimi käyttämällä muotoa Etunimi ja Sukunimen ensimmäinen kirjain.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta Facebookin kautta kohtuullisen ajan sisällä, Silkkitimpurit pidättää oikeuden arpoa/valita uusi voittaja.

Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat myöntävät järjestäjälle oikeuden julkaista voittajien nimet sekä käyttää kuvia ja ideoita markkinoinnissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

 

  1. Arpajaisvero

Silkkitimpurit Oy noudattaa kaikissa arvonnoissa Suomen lakia. Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron.

 

  1. Järjestäjän vastuu

Osallistujat vapauttavat Silkkitimpurit tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista tai muista esteistä arvontaan/kilpailuun osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Silkkitimpureiden vastuu osallistujia kohtaan ei voi ylittää palkinnon määrää tai arvoa. Silkkitimpurit ei, myöskään vastaa vahingoista tai kuluista, jotka aiheutuvat tai jotka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tai palkinnon lunastamisesta ja käyttämisestä. Silkkitimpurit ei ole velvollinen korvauksiin, jos voittaja ei itse voikaan käyttää palkintoa.

 

  1. Henkilötietojen käyttö

Annettuja nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet Internet-, Facebook- ja Instagram-sivuilla.

 

  1. Muut ehdot

Arvonta/kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suunnittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin ja Instagramin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen.

 

Nämä säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen kilpailuun hylätä ilman erillistä ilmoitusta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.