Search
Close this search box.

Divine vihreä ja valkoinen

Kun asiakkaanamme ollut amerikkalaispariskunta muutti Suomeen, halusivat he luoda viihtyisän kodin eläkepäiviä varten. Pariskunta palkkasi avukseen Turusta Marickenilta sisustussuunnittelija Tuuli Merlan, joka auttoi heitä kohteen sisustussuunnittelussa. Lisäksi Tuuli osallistui myös uuden keittiön suunnitteluun yhdessä Silkkitimpureiden Anssin kanssa.

Turussa sijaitsevan rivitalokodin keittiö päivitettiin remontissa Noblessan modernilla ja vetimettömällä Line N -keittiöllä. Uuden vetimettömän keittiön ovimalliksi valitsimme samettisen pehmeän Divine-ovimallin mineraalinvihreänä sekä modernin valkoisena. Mineraalinvihreiden ja valkoisten kaappien yhdistelmä on raikkaan ja rauhoittavan luonnonläheinen, mikä sulautuu saumattomasti osaksi muuta sisustusta. Valkoiset yläkaapit antavat avokeittiölle ilmavan ja kevyen ilmeen, kun taas tummanvihreät kaapit lisäävät kontrastia ja täydentävät keittiön ikkunan ulkopuolella avautuvaa vihreää näkymää. Sormenjälkiä hylkivä pinnoite Divine-ovissa tekee keittiöstä entistä käytännöllisemmän ja näyttää upealta.

Pieni keittiösaareke erottaa keittiön ruokailutilasta, tuo lisää säilytystilaa ja toimii kahvipisteenä, jossa on kaikki tarvittavat laitteet. Noblessan uusi Venato Bianco -marmorijäljitelmän välitilapaneeli ja valkoiset kvartsityötasot luovat keittiöön arvokkuutta. Rosteriset yksityiskohdat liesituulettimessa, vedinurissa, altaassa ja hanassa viimeistelevät kokonaisuuden.

Asiakkaamme halusivat myös laadukkaat kodinkoneet keittiöönsä Noblessalta. Korkea integroitu jääkaappipakastin löytyi Samsungin valikoimasta, kun taas muut kodinkoneet valitsimme Noblessan tehdasmerkki Junkerin valikoimasta.

Keittiösuunnittelu: Anssi Soiniitty / Silkkitimpurit, Noblessa Turku
Sisustussuunnittelu: Tuuli Merla / @marickeninterior
Kalusteasennus: Silkkitimpurit
Kuvat: @katrihiukkaphoto

Varaa ilmainen suunnitteluaika

Varaa ilmainen suunnitteluaika

Varaa ilmainen suunnitteluaika

Varaa ilmainen suunnitteluaika

Varaa ilmainen suunnitteluaika

Varaa ilmainen suunnitteluaika

Varaa ilmainen suunnitteluaika