Tehtaan kahdessa testilaboratoriossa ollaan työn touhussa. Joka päivä Noblessa keittiöiden valmistaja nobilia-Werke testaa linjalta tulleita tuotteitaan tiettyjen laatustandardien mukaisesti.

Jokainen mekanismi testataan kestämään vähintään 15 vuotta normaalia keittiön kotikäyttöä. Väsymättömät robotit aukovat saranaovia, kippikaappeja, apteekkarinmekanismeja, laatikoita ja pyörittävät kulmakaruselleja vuorokauden ympäri. Laskureista seinillä voi seurata niin tavoitteellista arvoa kuin sen hetkistä käyttömäärää.

Laaja-alainen testaus

Laboratoriossa runko-osia testataan niin kosteuden, valon, kemikaalien, naarmuuntumisen, ilmastonvaihteluiden kuin kylmyyden ja kuumuuden kestävyydessä. Sillä, että keittiösi kestää siirtämisen Siperian kylmyydestä Afrikan auringon alle ei ehkä ole sinulle käytännön merkitystä. Jos kuitenkin näin haluaisit tehdä, tiedät, että keittiösi on testattu tämän kestämään. Vaikka tehtaan testit saattavat kuulostaa jopa radikaaleilta, on kaikki tarkkaan harkittua. Lähemmin asiaa katsoessa, voi testeistä löytää yhteneväisyyksiä jokapäiväiseen keittiön käyttöön ja näin huomata lisäarvon, jonka Noblessa keittiö sinulle korkein laatuvaatimuksineen tarjoaa.

Kun jokainen levyosa testataan kestämään vettä upotettuna vesiastiaan kahden tunnin ajan, eikä tänä aikana levyosiin hyväksytä tulevan minkäänlaisia muutoksia, ymmärrät, että jopa allas- ja tiskikaappisi kestävät helposti niihin kohdistuvat vesirasitukset. Ilmaston- ja lämmönvaihtelutestit taas kertovat, että esimerkiksi leivänpaahtimestasi nouseva lämpö ei saa oviesi pinnoitteita irtoamaan ja 10 vuoden uv-säteiden kesto sen, että voit huoletta ostaa lisäosia keittiöösi vielä vuosien jälkeen. Väri uusissa ja vanhoissa materiaaleissa on sama.

Testit tehdään Saksan tehtaalla, laboratoriossa, jonka seinät ovat lasia. Myös asiakkaat ovat tervetulleita seuraamaan testaamista. Jos et kuitenkaan ole juuri nyt lähdössä reissuun, kannattaa tutustua lyhyisiin laadunvalvonnasta kertoviin videoihin alla olevien linkkien kautta.

 

Siirry Youtube-kanavallemme tästä, tai katso laatuvideot alla olevien linkkien kautta.

 

Videot

Laatuvideo nobilia-Werke

Noblessa keittiöiden laadunvalvonta on maailman huippuluokkaa.

Laatuvideo kosteus - nobilia-Werke

Noblessa keittiöiden laadunvalvonta on maailman huippuluokkaa. Tutustu, kuinka osien kosteudenkestävyyttä testataan.

Laatuvideo pintamateriaalit - nobilia-Werke

Noblessa keittiöiden laadunvalvonta on maailman huippuluokkaa. Tutustu kuinka pintamateriaalien kestävyyttä testataan.

Laatuvideo laboratorio - nobilia-Werke

Noblessa keittiöiden laadunvalvonta on maailman huippuluokkaa. Tutustu testilaboratorioomme.

Laatuvideo ilmasto - nobilia-Werke

Noblessa keittiöiden laadunvalvonta on maailman huippuluokkaa. Tutustu, kuinka osien ilmastonvaihtelunkestoa testataan.

Ympäristö PEFC - nobilia-Werke

Noblessa keittiöt valmistetaan vastuullisesti - jokaisen valmistuksen vuoksi kaadetun puun tilalle istutetaan aina uusi.