Keittiöt Turku – Silkkitimpureiden suunnittelijat auttavat sinua mielellään niin keittiöiden, säilytysjärjestelmien kuin kodin muiden kiintokalusteiden suunnittelussa. Voit kääntyä puoleemme, rakensit sitten uutta tai remontoit vanhaa.

Suunnittelupalvelumme varmistaa, että uudet kalusteesi vastaavat tarpeitasi ja että käytännöllisyys sekä design kulkevat käsi kädessä. Niin Noblessa keittiöt, kuin Elfa ja Kirena säilytysjärjestelmät voidaan suunnitella käyttämällä 3D-suunnitteluohjelmia. 3D-kuvien avulla voimme tarjota sinulle jo ennakkoon kokemuksen siitä, miltä tilasi tulee valmiina näyttämään.

Koska keittiöt ovat tärkeä osa suomalaisten kotien sisustusta, haluamme antaa kaikkemme, jotta juuri sinun keittiöstäsi tulisi toimiva ja kaunis kokonaisuus. Turun Länsikeskuksessa sijaitsevassa keittiönäyttelyssämme olemme panostaneet niin mallikeittiöiden esillepanoon kuin varusteluun. Käymällä paikan päällä saat suunnittelijoiltamme kattavan esittelyn tuotteistamme ja pääset tutustumaan niin keittiöiden teknisiin ominaisuuksiin kuin ovimalleihin.

 

Keittiöt Turku – hyödynnä suunnittelupalvelumme

Jos tunnet kaipaavasi enemmän apua vaikkapa värien suunnittelussa, suunnittelijamme auttavat sinua mielellään myös tässä. Teemme kotikäyntejä kohteisiin Turun alueella. Kotikäynnin aikana tutustumme keittiöösi ja sitä ympäröivien tilojen värimaailmaan. Tämän perusteella ehdotamme tilaan sopivia ovi-, välitila- ja tasomateriaaleja. Seinä- ja lattiamateriaaleja valitessasi, voit noutaa avuksesi värimallit Turun myymälästämme. Halutessasi, myös suunnittelija voi olla apuna materiaaleja valittaessa. Teemme yhteistyötä tiettyjen Turkulaisten yritysten kanssa ja asiakkaanamme pääsetkin hyödyntämään asiakasetumme, niin lattia, katto kuin seinämateriaaleja hankkiessasi.

Keittiöiden lisäksi myös Elfa ja Kirena tuotteet suunnitellaan juuri tilasi vaatimusten mukaan. Varsinkin Elfa säilytysjärjestelmät, joita usein pidetään rautakaupan hyllytuotteena, saavat täysin uuden merkityksen huolellisen suunnittelun ansiosta. Elfa tuotteista voimme rakentaa toimivia ja tyylikkäitä kokonaisuuksia kodin kaikkiin tiloihin. Elfa kantokiskotuotteet soveltuvat hyvin esimerkiksi vaatehuoneisiin, Elfa Utility tuotteet autotalliin ja kodinhoitotiloihin ja tyylikkäät Elfa Decor tuotteet esimerkiksi eteis- ja aulatiloihin, pukeutumistiloihin tai vaikkapa olohuoneeseen. Monesta osasta koostuva Elfa kokonaisuus on hyvä jättää suunnittelijoidemme käsiin, suunnitteletpa sen sijoittamista mihin tilaan tahansa.

 

Keittiöt Turku – kaapistot mittojen mukaan

Kirena liukuovikaapistot suunnitellaan aina millintarkasti tilaasi sopiviksi. Suunnittelijamme käyvät kanssasi läpi säilyttämiseen liittyvät tarpeesi ja kaapistosi suunnitellaan vastaamaan tarpeitasi. Niin Kirena kuin Elfa kokonaisuuden suunnittelu käy nopeasti ja voidaan tehdä odottaessa.

Suunnittelupalvelumme on osa palvelukokonaisuutta, jonka haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme. Varaa siis aika maksuttomaan suunnitteluun jo tänään.

Keittiöt Turku – Varaa aika suunnitteluun tästä!