Liukuovikaapistot Turussa mittatilauksesta
Olemme rakentaneet Turkuun säilytysjärjestelmien suurmyymälän, jossa on esillä Kirenan ja Stirpen liukuovimallistot upeina kokonaisuuksina. Näyttelyssämme on esillä liukuovia, kaapistoja sekä kaapistojen varusteita. Näyttelystämme on helppo valita tarpeisiinne sopiva kokonaisuus. Tarvitsetpa vain liukuovia tai täydellistä säilytystilaa, autamme suunnittelussa.

 

Liukuovikaapistot Turku – Tutustu kattaviin mallistoihimme

Olemme keskittyneet Kirenan kaapistoissa ainoastaan PREMIUM tuotteisiin. Premium mallistossa käytössäsi ovat kaikki Kirenan uusimmatkin tuotteet. Kaapistojen mitoitus on vapaata ja vain mielikuvitus rajoittaa suunnittelua. Ovimalleja on kymmenittäin, kuten myös käyttökohteita. Myymälässämme on esillä Premium malliston materiaalivaihtoehdot joista ammattitaitoiset myyjämme auttavat valitsemaan sopivimmat. Premium mallistossa korostuu Kirenan pitkäaikainen kokemus liukuovien, säilytysjärjestelmien ja kaapistojen valmistajana. Ammattitaitoisesti suunniteltu ja valmistettu, täysin tarpeisiinne räätälöity kokonaisuus pystytään valmistamaan kohtuullisin kustannuksin. Uusinta tekniikkaa liukuovissa edustaa Kirenan patentoima Soft Closing vaimenninjärjestelmä, jollaista ei löydy muualta. Premium malliston toimitusaika on noin neljä viikkoa. Edullisimmat pyörästöt ja kehysmallit olemme jättäneet pois valikoimistamme nettikauppojen myyntiin.

Stirpen malliston alumiinikehyksiset ovet on suunniteltu vaativan asiakkaan makuun, kuitenkin niin ettei hinta ole merkittävästi kalliimpi kuin perusovissa. Laajan malliston ovivaihtoehdot on myymälässämme hyvin esillä. Stirpeltä saat kalusterunkoja myös 28 mm  paksuina. Saatavissa on myös taiteoviratkaisut.

 

Liukuovikaapistot Turku – kaapistot myös mittatilaustyönä

Premium liukuovikaapiston suunnittelu tapahtuu aina yksilöllisesti myymälässämme. Suosittelemme ajan varausta myyjiltämme etukäteen. Turun alueella suoritamme liukuovikaapistoille myös tarkistusmittauksia sekä asennuksia sopimuksen mukaan.

Uusin tuote Kirena-perheessä on AURORA tilanjakoratkaisu. Aurora tilanjako-ovia on saatavissa vakiomittojen lisäksi erikoismitoin valmistettuna. Lasiovet ovat aina karkaistuja ja kehykset alumiinia. Myymälässämme on nähtävinä värimallit ovivaihtoehdoista. Mallistostamme löytyy myös periteiseen tyyliin sopivat mdf levystä valmistetut yläkantoiset tilanjako-ovet.

Liukuovikaapistot Turku – Silkkitimpurit