Keittiöt

Silkkitimpurit - Elämisen makua

Keittiökalusteiden tarjonta on runsasta, miksi valintani olisi Noblessa?

Värit ja mallit on suunniteltu miellyttämään skandinaavista makua. Mallistostamme löytyy useiden valkoisten eri sävyjen lisäksi mm. hiekan ja satiininharmaan sävyjä. Kalusteidemme värit on valittu sopimaan keskenään ja ne on valmistettu tehtaamme toivomuksesta. Tämän ansiosta tasojen, runkojen ja ovien kuosit ovat yhteneväisiä keskenään, emme tyydy kompromisseihin. Oletpa valinnoissasi hillitty tai pirskahtelevan rohkea, uskallamme väittää että meiltä löydät itsellesi sopivan kokonaisuuden.

Tekniset ratkaisut kalusteissamme on suunniteltu yksinomaan Noblessa keittiöitä varten. Suunnitteluosastomme kehittää koko ajan uusia ratkaisuja ja innovaatioita keittiön toiminnallisuuden ja kestävyyden parantamiseksi. Ideoiden jälkeen teetämme ja testaamme uutuudet ennen niiden tuotantoon ottamista. Tästä johtuen keittiömme sisältää useita innovaatioita joita et muualta saa, ja mikä parasta kaikki on testattu kestämään vähintään 15 v kotikäyttöä.

M1 Tuotteillamme on 100% M1 sisäilmaluokitus. Miksi rasittaisit itseäsi ja perhettäsi ylimääräisillä kemikaalikuormituksilla, kun voit valita Noblessa- keittiön joka sopii myös allergikoille ja kemikaaliyliherkille.

Turun alueen upein keittiönäyttely. Tuomme esille koko ajan uusia mallistojamme sekä ratkaisuja jotta asiakkaillamme olisi mahdollisuus kokea ja tehdä valinta todellisiin malleihin tutustuen. Asiakkaamme toteavat lähes poikkeuksetta, että näyttelyssämme on niin paljon sellaista mitä ei missään muualla näe. Tule ja tunne valinnan ihanuus.

Hinta? Tuomme keittiömme itse maahan ilman välikäsiä, näin pystymme tarjoamaan parempaa laatua samaan hintaan kuin rakkaat kilpailijamme. Emme joudu kustantamaan tukkuliikkeiden, keittiötehtaan edustajien ja markkinointisuunnittelijoiden palkkoja ja kuluja. Etsitpä keittiökokonaisuutta 4000€ – 40000€ hintahaarukassa uskallamme väittää että meiltä saat eniten vastinetta rahoillesi.

Takaamme että saat alueemme parhaan palvelun. Hyödyt myös Turun alueen vanhimman keittiömyymälän kokemuksesta.

Jatkuva tuotekehitys, tinkimättömät laatuvaatimukset, parhaat materiaalit, tehokkuus tuotantomenetelmissä sekä kellontarkka logistiikka – näistä aineksista syntyy kalusteet sinunkin Noblessa keittiöösi.

Noblessa keittiöt valmistetaan Verlin kaupungissa Saksassa, paikassa, jossa Sticklingin veljekset aloittivat keittiökalusteiden valmistuksen jo vuonna 1945. Noblessa tuotemerkillä keittiön kalusteita valmistaa, edelleen saman perheen omistuksessa oleva Nobilia-Werke. Nobilia on vuosien aikana laajentanut toimintaansa ja onkin tänä päivänä Euroopan suurin keittiökalusteiden toimittaja. Tehtaalta lähtee maailmalle huimat 3800 keittiötä päivässä, joista koko ajan kasvava määrä tuodaan Suomeen.

Keittiökalusteemme kuljetetaan tehtaan omilla rekoilla aina Turkuun, Niemi Palveluiden varastolle. Oman kuljetuskaluston käyttö vähentää huomattavasti kuljetusreklamaatioita, sillä kalusteet tarkastetaan tehtaalla pakattaessa ja toistamiseen varastolla purettaessa. Tässä välissä keittiökalusteet pysyvät rekassa, eikä niitä tarvitse välivarastoida tai siirrellä rahtiterminaaleissa.

Noblessan kasvava ketju

Noblessa keittiökalustemyymälöiden ketju kasvaa Suomessa koko ajan. Tällä hetkellä myymälöitä löytyy Turun myymälämme lisäksi jo yli kolmekymmentä.

Noblessa keittiöiden laaja valikoima niin ovimalleissa, työtasoissa, runkoväreissä, vetimissä, runkovaihtoehdoissa kuin kodinkoneissa tarjoaa lähes rajattomat mahdollisuudet yksilöllisen keittiön toteuttamiselle. Keittiökalusteemme toimitetaan aina valmiiksi koottuina, mekanismit, laatikot ja ovet paikoilleen asennettuina. Hyllymme kestävät 50kg kuormituksen, joka vastaa noin 80 ruokalautasta ja laatikkomme maksimissaan 80kg kuormituksen. Kantavien hyllyjen ja rungon pohjien paksuus on aina 19mm, joka takaa sen, että keittiökalusteemme kestävät pitkään käytössä.

Keittiökalusteissamme käytetään aina alan uusinta ja parasta tekniikkaa. Mekanismit ja kalusteosat testataan Nobilian omilla laboratorioilla ja molempien kestävyydeltä vaaditaan vähintään 15 vuotta kotikäyttöä. Nobilian tehtailla sijaitsevista laboratorioista on toinen varustettu lasiseinin, joka takaa sen, että myös Noblessa keittiön ostoa harkitseva asiakas voi käydä katsomassa kuinka testaus laboratoriossa tapahtuu. Harva meistä Turkulaisista kuitenkaan lähtee tehtaalle asti asiaa selvittämään ja siksi laboratoriossa tapahtuvia testejä on tallennettu myös kotisivuillemme. Voit tutustua keittiökalusteidemme laadunvalvontaan ja testaukseen klikkaamalla tästä.

Nopeat toimitukset

Uusi Noblessa keittiösi toimitetaan kotiovellesi 4-6 viikossa, valmiiksi kasattuna ja aina sovitun aikataulun mukaisesti.

Aloita siis uuden keittiösi suunnittelu jo tänään ja varaa maksuton suunnitteluaika myymäläämme. Kerromme mielellämme lisää tuotteestamme! Tervetuloa tutustumaan.

Lisää tietoa Noblessa keittiöistä saat osoitteesta www.noblessakeittiot.fi 

Varaa ilmainen suunnitteluaika


    Paras yhteydenottoaika:

    Suunnittelija: