Palvelut

Silkkitimpurit - Elämisen makua

Hyödynnä suunnittelupalvelumme

Silkkitimpureiden suunnittelijat auttavat sinua mielellään niin keittiöiden, säilytysjärjestelmien kuin kodin muiden kiintokalusteiden suunnittelussa. Voit kääntyä puoleemme, rakensit sitten uutta tai remontoit vanhaa.

Suunnittelupalvelumme varmistaa, että uudet kalusteesi vastaavat tarpeitasi. Katsomme että käytännöllisyys sekä design kulkevat käsi kädessä. Noblessa keittiöt, Stirpe ja Finndeco säilytysjärjestelmät suunnitellaan käyttämällä suunnitteluohjelmia. 3D-kuvien avulla voimme tarjota sinulle jo ennakkoon kokemuksen siitä, miltä uusi keittiösi tulee näyttämään.

Koska keittiöt ovat tärkeä osa suomalaisten kotien sisustusta, haluamme antaa kaikkemme, jotta juuri sinun keittiöstäsi tulisi toimiva ja kaunis kokonaisuus. Turun Länsikeskuksessa sijaitsevassa keittiönäyttelyssämme olemme panostaneet mallikeittiöiden esillepanoon sekä varusteluun. Käymällä paikan päällä saat suunnittelijoiltamme kattavan esittelyn tuotteistamme ja pääset ihastumaan niin materiaaleihin kuin keittiöiden teknisiin ominaisuuksiinkin.

Jos tunnet kaipaavasi enemmän apua vaikkapa värien suunnittelussa, suunnittelijamme auttavat sinua mielellään myös tässä. Teemme kotikäyntejä kohteisiin Turun alueella. Käynnin aikana tutustumme keittiöösi ja sitä ympäröivien tilojen värimaailmaan. Tämän perusteella ehdotamme teille sopivia ovi-, välitila- ja tasomateriaaleja.
Seinä- ja lattiamateriaaleja valitessasi, voit noutaa avuksesi värimallit Turun myymälästämme. Halutessasi, myös suunnittelijamme auttaa materiaalien valinnoissa. 

Kaapistot mittojen mukaan

Liukuovikaapistomme suunnitellaan aina millintarkasti tilaasi sopiviksi. Suunnittelijamme käyvät kanssasi läpi säilyttämiseen liittyvät tarpeesi ja kaapistosi suunnitellaan vastaamaan toiveitasi. Niin Stirpe kuin Finndeco kokonaisuuden suunnittelu käy nopeasti ja voidaan tehdä odottaessa.

Suunnittelupalvelumme on osa palvelukokonaisuutta, jonka haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme. Varaa siis aika maksuttomaan suunnitteluun jo tänään.

Varaa ilmainen suunnitteluaika


    Paras yhteydenottoaika:

    Suunnittelija: