Kodin muut tilat

Silkkitimpurit - Elämisen makua

Kaikki kaapistoista kodinhoitotiloihin

Vuosien tuomalla kokemuksella olemme koonneet mallistoomme alan viimeisimpien trendien mukaiset kokonaisuudet niin wc kaapistoista kuin kodinhoitotiloista, unohtamatta komeroita ja eteistiloja. Mallistomme tuotteet ovat laadukkaita ja ne toimitetaan sinulle nopealla aikataululla.

Olipa haaveenasi siis uusi wc, kodinhoitohuoneen remontointi tai komeroiden päivitys, autamme mielellämme. Vaihtoehtoihimme voit tutustua lähemmin myymälässämme.

Kylpyhuoneet

Kylpyhuonemallistostamme löydät ratkaisut niin uudisrakennuksesi kuin remonttikohteesi wc- ja kylpytilojen kalustamiseen.

Valikoimamme on täydentynyt Noblessa wc kalusteilla, laatua arvostavalle sisustajalle. Altaisiin ja kaapistoihin löytyy useita kokoja. Värit ja materiaalit ovat yhteneväisiä koko mallistossamme, onhan Noblessa enemmän kuin keittiö. Olipa tilasi ylellisen suuri tai pienen pieni, löydämme varmasti ratkaisun sen asettamiin haasteisiin.

Kylpyhuonemallistomme valmistetaan parhaista materiaaleista, tervetuloa tutustumaan myymälämme malliryhmiin!

Tutustu kylpyhuonemallistoomme

Makuuhuoneet

Rakennatko uutta vai remontoitko vanhaa? Kaipaatko lisää säilytystilaa vai haluatko uusia vanhan säilytysjärjestelmäsi ilmettä?  Entäpä, voisiko eteisesi olla muutakin kuin paikka isolle vaatekomerolle? Voimme tarjota sinulle ratkaisut kaikkiin säilyttämistä koskeviin ongelmiisi.

Myymälässämme on esillä perinteisten liukuovikaapistojen lisäksi uusia ratkaisuja joilla saat eteisestäsi toimivan, unohtamatta tyylikkyyttä. Kun haluat kotisi sisäänkäynnistä käyntikortin joka huokuu järjestystä, tule luoksemme autamme mielellämme toteutuksen suunnittelussa.

Hyödyntämällä Noblessan, Stirpen ja Finndecon malliston tuotteita voimme luoda makuuhuoneeseesi niin komerot, lipastot, tv-tasot, hyllyt, yöpöydät kuin työpisteet – luonnollisesti kotisi muuhun sisustukseen sopivin materiaalein.

Tutustu säilytyskalusteisiimme


Kodinhoitohuoneet

Kodinhoitohuoneesi suunnittelulla on suuri merkitys.

Kun tarvittavia toimintoja on monia ja tila usein verrattain pieni, on suunnittelun apuna hyvä käyttää ammattilaista. Käytössämme olevien suunnitteluohjelmien avulla saamme luotua tilastasi 3D kuvat, jotka helpottavat tilan hahmottamista ja tarjoavat sinulle mahdollisuuden kurkistaa tulevaan.

Me Silkkitimpureilla kerromme mielellämme sinulle mahdollisuuksista, joilla kodinhoitohuoneestasi saadaan toimiva kokonaisuus!

Tutustu kodinhoitohuonemallistoomme

Varaa ilmainen suunnitteluaika


    Paras yhteydenottoaika:

    Suunnittelija: