Search
Close this search box.
Rahoitus

OP:n resepti kokkausvalmiin keittiön hankintaan

Olemme laatineet mainion reseptin keittiöinvestointisi rahoittamiseen. Meillä on Sinulle vaivaton ja joustava rahoitusratkaisu, johon et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tarvitset vain yhden tai kaksi täysi-ikäistä hakijaa, joilla on säännölliset tulot ja raha-asiat kunnossa. Siinä kaikki!

Millaisen keittiön sinä haluaisit?

Keittiö on meille kodin tärkein huone, jossa kokataan, leivotaan tai muuten vain puuhastellaan – usein koko perheen voimin. Monelle keittiö edustaakin perheen ja kodin ydintä; sydäntä jossa on sykettä aamusta iltaan.

Uuden keittiön suunnittelu ja toteutus on ymmärrettävästi iso ja tärkeä hanke. Uusi keittiö on myös yksi suurimmista kotiin tehtävistä hankinnoista. Keittiöinvestointi on pitkäaikainen sijoitus, joten hanki kerralla juuri sellainen keittiö, joka palvelee Sinua ja perheesi tarpeita parhaiten. Jos tilaat keittiön asennustyön, saat siitä kotitalousvähennyksen verotuksessa.

Kalusteiden lisäksi löydät meiltä kaikki mahdolliset kodinkoneet keittiöösi. Miten olisi pikantisti pientä luksusta koko perheen arkeen?

OP auttaa

Tärkeänä osana Noblessa-keittiöiden palvelukokonaisuutta olemme rakentaneet yhdessä OP:n kanssa uuden rahoituspalvelun, jotta asiakkaamme voivat ostaa juuri sellaisen keittiön kuin he haluavat.

Uuden keittiön rahoitus onnistuu joustavasti OP:n rahoituksella. Sillä maksat kaikki Silkkitimpureilta hankkimasi tuotteet, kuten kalusteet, sähkö-, putki- ja asennustyöt sekä kodinkoneet, altaat ja hanat. Saat yhden kokonaislaskun juuri Sinulle sopivissa erissä. Helppoa, eikö totta?

Rahoitus 2500-50000 €

  • 3kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
  • Ei luoton perustamismaksua.
  • Edullinen korko OP-prime + 6,95%*
  • Laskutuspalkkio 7€/kk
  • Valitsemasi kuukausierä sisältää kaiken (lyhennyksen, koron ja kulut)
  • Joustava takaisinmaksuaika
  • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja
  • Rahoituksen korot vähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 7 500 euron luotolle on 11,13 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 % (9,65 % 04/23), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 10 921 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 128 € minimilyhennyksin (1,70 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 88 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Varaa ilmainen suunnitteluaika

Varaa ilmainen suunnitteluaika

Varaa ilmainen suunnitteluaika

Varaa ilmainen suunnitteluaika

Varaa ilmainen suunnitteluaika

Varaa ilmainen suunnitteluaika

Varaa ilmainen suunnitteluaika